ponedeljek, 07. november 2016

Essence kolekcija "glitter in the air"

Bleščice in glamur: sezona zabav je že čisto blizu! essence v Decembru 2016 in Januarju 2017 povečuje faktor glamurja z novo trend kolekcijo “glitter in the air”. Sijoč izgled je zagotovljen z barvami kot so: roza, različni kovinski odtenki, zeleni odtenki in barva slive kot tudi absoluten zvezdniški izdelek: kapljice za sijoče poudarke na obrazu in telesu, žametne šminke z glamurozno oblikovano konico v obliki daimanta.
Zasij – z essence!

essence glitter in the air – kovinsko senčilo za oči
Fokus na očeh. Kremna senčila v tubi imajo izjemen kovinski zaključek. Enostaven nanos in zabrisanje s prsti. Na voljo v 01 dream on!, 02 smile! you´re beautiful in 03 mirror, mirror on the wall…. MPC 2,79€*.

essence glitter in the air – 2v1 metalik in mat eyeliner
Kovinsko & mat! Kovinsko zelena in mat temno zelena kot tudi metal roza-zlata in mat barva slive so barvne kombinacije the duo svinčnikov, ki pričarajo prefinjen ter tudi osupljiv party look na oči. Na voljo v 01 be the jewel on my crown! in 02 be the twinkle in my eye!. MPC 2,49€*.


essence glitter in the air – svinčnik za obrvi
Uokvirjanje. Svinčnik za obrvi z voskasto teksturo v univerzalni barvi, ki se sklada s številnimi toni obrvi in zapolni vrzeli ter jih utrdi. Na voljo v . 01 make your brow wow!. MPC 2,19€*.

essence glitter in the air – žametna šminka
Daimanti so večni! Žametna šminka ustvari svilnato mat ustnice v umazano roza odtenku ali barvi temne slive. Glamurozna diamantna oblika konice šminke je še posebaj zanimiva. Na voljo v 01 life is too short for boring lipstick in 02 can´t buy love, but lipstick. MPC 2,49€*essence glitter in the air –kapljice z bleščicami one for all
Sijaj vsepovsod. Kapljice so resnično vsestranske ter poudarijo obraz in telo z zlatimi sijočimi efekti. Zmešaj jih z dnevno kremo, tekočim pudrom, losjonom za telo ali jih nanesi samostojno. Na voljo v 01 a little shimmer never hurts. MPC 2,19€*.

essence glitter in the air – strobing rdečilo in puder osvetljevalec
Zasij kot diamant! Stisnjena tekstura strobing pudra osvetli najbolj privlačne obrazne poteze in vsebuje svetlobne pigmente za čudovit sijaj. Na voljo v 01 when in doubt, add glitter. MPC 3,59€*. 


essence glitter in the air – strobing čopič
Žarek svetlobe. Strobing čopič se zaradi ergonomične srčkaste oblike prilagodi obraznim kostem in je idealen za nanašanje tako pudra kot osvetljevalca. Na voljo v 01 leave sparkles wherever you go!. MPC 3.59 €*.

essence glitter in the air – lak za nohte
Barva sliva in umazano roza odtenek s sijočim zaključkom, kovinsko roza-zlat in temno zelen z efektom diamantov so ultimativni IT-laki za vsako priložnost. Na voljo v 01 hey gorgeous!, 02 live.love.shine!, 03 too glam to give a damn in 04 born to sparkle. MPC 2,19€*.

 essence glitter in the air – gel odstranjevalec laka za nohte zelo močan
Enostavno odstranjevanje. Zelo močan odstranjevalec laka za nohte z inovativno gel formulo odstrani vsak lak za nohte – tudi efekt lake. Na voljo v 01 a new manicure is a new beginning. MPC 1,99€*.


essence “glitter in the air” bo v drogerijah DM, drogerijah Mueller, spletni trgovini Click2chic ter ostalih manjših prodajnih mestih na voljo od 30.11.2016 naprej**

* priporočena maloprodajna cena
** do prodaje zalog