petek, 22. julij 2016

Catrice Contourious kolekcija

Definirana oblika. S pomočjo igre svetlobe in sence poudarite – konturing in strobing sta sedaj zelo popularna. Od Avgusta do Septembra 2016, Omejena kolekcija “Contourious” iz CATRICE ponuja profesionalne pripomočke za nanos trenutno najbolj vročega trenda tehnike nanašanja v svetu lepote. Kremne in pudraste teksture v svetlih šampanjec, roza in rjavih tonih laskajo vsakemu tonu kože.
“I came, I saw, I contoured” – iz CATRICE
Contourious iz CATRICE – Svinčnik za obrvi
Najboljši okvir. S svinčnikom za obrvi natančno zapolnite vrzeli. Čopič na drugi strani obrvi definira in tako zaokroži look. Na voljo v C01 PrecEYES Ash in C02 PrecEYES Brown. MPC 3,29€*.Contourious iz CATRICE – Kremna paleta za konturing
Popolna zmes. Dva mat, kremna tona, ki se lahko uporabljata za individualno oblikovanje ali posamezno za svetlenje/senčenje. Z vgrajenim ogledalom je odličen pripomoček za kozmetično torbico. Na voljo v C01 Each & Every Cream.
MPC 5,29€*.


Contourious iz CATRICE – Osvetljevalec v stiku
Brezmejen sijaj. Kremna tekstura s svetlim bisernim odsevom, ki zagotavlja čudovit sijaj. Natančno osvetli in se brez napora zabriše. Na voljo v C01 Gentle Glow.
MPC 4,69€*.


Contourious iz CATRICE – Dvojni strobing osvetljevalec
Odboj. Fin puder vsebuje svetlobne pigmente, ki poudarijo obraz in dekolte. Na voljo v C01 Strobing Surpreme. MPC 5,29€*.Contourious iz CATRICE – Paleta za obraz Sculpting
Osvetljevalec, rdečilo in senčenje: dve pudrasti paleti v popolnih, ujemajočih odtenkih. Svilnata tekstura se enostavno nanese in zabriše. Na voljo C01 Pale Perfectionist in C02 Almond Architect. MPC 5,29€*.
Contourious iz CATRICE – Svinčnik & šminka
Ustnice, ki izstopajo. Dva izdelka v eni embalaži: mat svinčnik za obrobo ustnic odlično očrta ustnice in ga lahko uporabite tudi kot šminko. Glos za ustnice nudi sijoč zaključek. Na voljo v C01 Nude in C02 Rosewood. MPC 4,69€*.Contourious iz CATRICE – Čopič za konturing
Čudovita definicija. Senčenje in svetlenje v samo enem orodju. Tanka, ergonomična oblika čopiča z debelimi ščetinami lahko uporabite tako za ciljno osvetlitev kot tudi za spretno senčenje, ki laska potezam. Na primer za senčenje nosu. MPC 4,69€*.

“Contourious” iz CATRICE bo na prodajnih mestih drogerij DM, drogerij Mueller in spletni trgovini Click2chic na voljo od 27.7 naprej.