torek, 03. maj 2016

Essence predogled Juice it kolekcije

Fruit up your life! Na poletnih majicah, kot kul dodatek ali kot kreativna poslikava nohtov – super ljubko sadje je to sezone vsepovsod. Z novo trend kolekcijo “juice it!”, essence v mesecu Maju ponuja sočne lepotne kose. Barve v tej kolekciji spominjajo na mešanico breskve, lubenice in češnje in “gel-like”, delno odišavljene teksture, na nohtih in ustnicah pričarajo pomladne barvne efekte. Najljubši kosi te kolekcije so jelly tinta za ustnice s srednje transparentno formulo in edinstvenim barvnim efektom ter krtača za lase v kul kivi dizajnu. Odišavljene nalepke za nohte z veliko majhnimi sadeži zagotavljajo pisane motive na nohtih in sadno-cvetlična toaletna voda s češnjo, sorbetom nektarine zagotovo prikliče poletje. essence ljubi sveže sadje!
essence juice it! – jelly tint šminka
Preprosto sončno! Srednje transparentna šminka s učinkom črnila obarva ustnice v češnjevo rdečem odtenku ali odtenku sočne lubenice. “gel-like” tekstura ima sijoč zaključek. Na voljo v 01 cherry cherry lady in 02 a melon miles away. MPC 2,49€*.
 
essence juice it! – svinčnik za ustnice glossy
Češnja ali lubenica? Sijoč svinčnik za ustnice čudovito uokviri ustnice v svetlem odtenku češnjevo rdeče ali roza. Na voljo v 01 i love you cherry much in 02 you´re one in a melon. MPC 1,39€*.

essence juice it! – balsam za ustnice smoothie
Zelo češnjev! Balsam ustnicam nudi intenzivno nego in izdatno vlaži ter jih rahlo obarva v svetlo roza odtenku. Sadna, rahlo sladka odišavljenost in embalaža v obliki češnje, ki privablja poglede. Na voljo v 01 pretty, with a cherry on top. MPC 2,19€*.essence juice it! – rdečilo za lica v kroglici
Sijoča polt. Rdečilo v kroglici s pudrasto teksturo in izbočeno obliko lahko nanašaš direktno na lička in zabrišeš. Poletno roza ali intenzivno marelična pričarata svež izgled. Na voljo v 01 you´re one in a melon in 02 give peach a chance. MPC 3,29€*.
essence juice it! – lak za nohte
Sadni nohti! Štirje laki za nohte s srednje transparentno teksturo nudijo zelo sijoč želatinast efekt. Na voljo v odtenkih 01 i love you cherry much, 02 you´re one in a melon, 03 orange is the new black in 04 peach dreams are made of this.
MPC 1,99€*.

essence juice it! – odišavljene nalepke za nohte
Odišavljena sadna mešanica. Veseli motivi lubenice, ananasa in češenj so sedaj lahko tudi na nohtih. In najboljše pri tem je: vse nalepke dišijo po toaletni vodi cherry iz te trend kolekcije. Na voljo v 01 easy peasy lemon squeezy.
MPC 1,39€*.essence juice it! – krtača za lase
Kul kivi! Krtača s kratkimi in dolgimi gumijastimi ščetinami omogoča česanje vseh vrst las brez vlečenja in zapletanja. Na voljo v ljubkem dizajnu kivija 01 melon dollar baby.
MPC 5,49€*.
essence juice it! – eau de toilette cherry
Moja češnja. Osvežujoča, cvetlično-sadna dišava pozdravlja poletje in razširja občutek zabave. Toaletna voda s sadno zgornjo noto s češnjo – ki v dišavi prevladuje – pasijonko in cvetom jabolka. Šmarnica in sorbet nektarine v srednji noti dodajo ljubek cvetlični element, medtem ko mošus, sandalovina nudita toplo, rahlo sladko osnovo – preprosto neustavljivo! Na voljo v 30 ml. MPC
5,49€*.essence “juice it!” bo na prodajnih mestih na voljo Maja 2016.

Hvala za branje,
Laura♥