četrtek, 17. marec 2016

Laur beauty blog: Predogled kolekcije Essence "lights of orient"

Oriental beauty express! Naj te essence v Aprilu in Maju 2016 z novo trend kolekcijo “lights of orient” popelje na razburljivo potovanje v svet 1001 arabskih noči in orientalsko kulturo. Utripajoče dogajanje na tržnicah, puščavske pokrajine s čudovitimi šotori beduinov in temperamenten ritem trebušnih plesalk – edinstven pridih, ki fascinira vse obiskovalce. In orientalski look z globoko črnim eyelinerjem in zlatimi poudarki privablja poglede. Barvna shema te bronzing kolekcije je topla kot arabsko sonce s kremnimi, zlatimi, bakrenimi in različnimi odtenki rdeče. Kolekcija ponuja veliko zakladov, ki čakajo, da jih odkriješ, vključno s čudovitimi bronzerji v orientalskem vzorcu z mat teksturo in sijoče zlatimi pudrom v sredini. Mat šminke v trendi temno rdečem odtenku ter tattoo za telo, ki poudari zagorelo kožo.
essence ljubi… arabske noči!

essence lights of orient – senčilo v paleti
Svetloba in senca! Senčilo za oči v paleti s šestimi toplimi barvami ustvari mehak ali intenziven nude-look. Z majhnim dvojnim aplikatorjem, ogledalcem in orientalskim dizajnom bo ta paletka zagotovo postala tvoj najljubši izdelek. Na voljo v we ♥ arabian nights. MPC 4,99€*.
essence lights of orient – svinčnik za oblikovanje obrvi
Genij v svinčniku. Svinčnik za obriv s pomično mino v svetlo ali temno rjavi zagotavlja popolno definirane obrvi. Nasprotni konec vsebuje kombinacijo šilčka in gobice za blendiranje. Na voljo v 01 sunkissed beauty (levo) in 02 oriental beauty (desno). MPC 2,49€*.essence lights of orient – šminka mattt
Od leve proti desni: 01, 02, 03
Arabske noči. Ti močni rdeči odtenki – trendi temno rdeča, intezivno vijolična in topla rdečkasta – z mat zaključkom nudijo ustnicam glamurozen dotik! Na voljo v 01 belly dancing queen, 02 princess jasmines choice in 03 the sultan's daughter. MPC 2,79€*.essence lights of orient – bronzer

01 sunkissed beauty
ess. lights of orient bronzer
02 oriental beauty
Vzhajajoče sonce! Bronzer z orientalskim vzorcem združuje mat puder s sijočim zlatim sredinskim delom – oboje lahko mešaš po svoje. Na voljo v dveh različicah – za svetlejši in temnejši tip kože – da zagotovi rahlo zagorelo polt. Na voljo v 01 sunkissed beauty in 02 oriental beauty.
MPC 3,59€*.

ess. lights of orient highligh...


essence lights of orient – osvetljevalec v stiku
Puščavski sijaj. Jumbo, kremni svinčnik z zlatimi sijočimi pigmenti ustvari čudovite poudarke na obrazu. Hitro in enostavno nanašanje - zaradi praktične svinčnik oblike je idealen za trendi “strobing” look. Na voljo v 01 golden gate to orient. MPC 4,39€*.
essence lights of orient – lak za nohte
Barve Orienta. Zlati in vijolični toni s kovinskim efektom ter temno rdeča in roza z visokim sijajem nudijo nohtom dolgo obstojno bravo in odlično prekrivanje. Na voljo v odtenkih 01 golden gate to orient, 02 the sultan's daughter, 03 princess jasmines choice in 04 belly dancing
queen. MPC 2,19€*.


ess. lights of orient nail pol...ess. lights of orient nail pol...ess. lights of orient nail pol...

Od leve: 01, 02, 03, 04
ess. lights of orient body & c...

essence lights of orient – tattoo za telo
Umetnost za telo. Zlati in turkizni tattooji za telo v različnih okrasnih vzorcih zagotavlja vau-stile, še posebaj če je koža zagorela. Na voljo v 01 magic carpet ride. Trije listi s skupno 56 tattooji. MPC 3,29€*.

essence lights of orient – vodica za telo
Osvežitev! Lahek spray za telo s poletnim, cvetličnim vonjem ponuja svežino v vročih dneh na bazarju ali tržnicah. Na voljo v 01 genie in a bottle. 100 ml, MPC 3,29€*.

ess. lights of orient body spl... 
Essence “lights of orient” bo v drogerijah DM, drogerijah Tuš, spletni trgovini Click2Chic in parfumerijah Beauty World na voljo od sredine aprila do sredine maja 2016**.

Meni osebno so najbolj všeč šminkice, ki so wow wow odtenkov in bom šla po njih takoj ko pridejo v najbližnjo trgovino haha. Zelo me zanimata tudi osvetljevalec, saj imam že enega od Essenca in mi je všeč, in bronzer, pri katerem je Essence spet zadel z dizajnom;).

Kako pa je všeč tebi tale kolekcija, ki prihaja?:)

Hvala da me bereš,
Laura♥