ponedeljek, 21. marec 2016

Laur beauty blog: Little eyebrow monsters

Flashy brows! Obrvi bodo to sezono zavladale. Z pravo obliko, osvetlijo oči in dajo kateremukoli makeup stilu svoj pridih. Nova essence trend kolekcija "little eyebrow monsters" zagotavlja dekletom vse kar potrebujejo za popolno definirane obrvi od Aprila do Maja 2016. Kolekcija vsebuje izdelke za nego in luštno pinceto, osvetljevalni set in pripomočke kot so šablone v treh različnih oblikah za fantastične obrvi. Brow wow... z essencem!

essence little eyebrow monsters – nega za obrvi
Dobro negovane! Izdelek nudi idelano nego za ponoči. Obogatena z dragocenimi olji, zagotavlja gladke dlačice in jih med spanjem polepša. Na voljo v 01 no trick just treat. MPC 2,79€*.

essence little eyebrow monster...

essence little eyebrow monsters – pinceta
Oblikovanje. Pinceta z motivom smešnih pošasti ima ploščato, nagnjeno konico za izjemno natančno puljenje. Tako lahko hitro in neboleče oblikuješ obrvi. Na koncu pinceto pospraviš v prektičen etui. Na voljo v
01 don't touch the monsters!. MPC 2,19€*.essence little eyebrow monster...
 essence little eyebrow monsters – set za obrvi


Dva pudra za obrvi v rjavem odtenku in osvetljevalec s stisnjeno teksturo in priloženim čopičem. Na voljo v dveh različicah za svetlolaske in temno lask. Na voljo v 01 little miss natural in 02 little miss bold. MPC 3,59€*.

essence little eyebrow monster...
01 little miss natural

essence little eyebrow monster...
02 little miss bold

essence little eyebrow monsters – svinčnik za obrvi
Popolno okvir. Puder v obliki svinčnika in z mehkim aplikatorjem, ki popolno razporedi barvo na obrvi. Trije različni odtenki rjave za svetle, srednje in temne dlačice ponujajo pravo barvo za vsako dekle. Na voljo v 01 little miss natural, 02 little miss bold in 03 little miss dark.
MPC 3,29€*.

Od leve proti desni: 01, 02, 03
essence little eyebrow monster...essence little eyebrow monster...essence little eyebrow monster...

essence little eyebrow monsters – maskara za obrvi
Beau-brows! Obarvan gel maskare je na voljo v svetlem ali temnem odtenku. Gel vsebuje drobna vlakna, ki zapolnijo vrzeli med obrvi in ustvarijo čudovito definirane, polne obrvi. Na voljo v 01 ernie knows best in 02 bert knows better. MPC 2,99€*.

essence little eyebrow monster...essence little eyebrow monster...

Od leve proti desni: 01 ernie knows best in 02 bert knows better


essence little eyebrow monsters – svinčnik za obrvi lifter
Čudovito poudari lok pod obrvmi s svilnato sijočo teksturo. Sijoče bela in svetlo roza vidno povzdigneta obrvi. Na voljo v 01 lift'em up in white in 02 lift'em up in rosy. MPC 2,79€*.

essence little eyebrow monster...essence little eyebrow monster...

Od leve 01 lift'em up in white in 02 lift'em up in rosy

essence little eyebrow monsters – gel za utrditev obrvi
Top oblika! Gel fiksira obrvi, da so na mestu ves da. Zaradi brezbarvne teksture je primeren za vse tipe obrvi. Na voljo v 01 hold'em in place. MPC 2,49€*.

essence little eyebrow monster...

essence little eyebrow monsters – šablone za obrvi
Izjemno! Tri različne šablone nudijo pomoč pri urejanju in poudarjanju obrvi. Na voljo v 01 say yes to statement brows. MPC 1,99€*.

essence little eyebrow monster...

essence little eyebrow monsters – svinčnik za oblikovanje obrvi
Multitalent. Duo svinčnik je idealen za česanje obrvi in nanašanje pudra na obrvi. Na voljo v 01 monsters in style. MPC 2,79€*.


essence little eyebrow monster...

essence “little eyebrow monsters” bo na voljo v drogerijah DM, spletni trgovini Clic2Chick, drogerijah Mueller od Aprila do Maja 2016.

IN KAJ NAJBOLJ "DIŠI" MENI?

Čeprav si sama ne urejam obrvi, ker menim da imam že tako zelo polne obrvi, me najbolj zanima pinceta, saj sem že imela eno njihovo in mi je bila zelo všeč. Super pa se mi zdijo tudi šablone za risanje obrvi in so na moji wish listi. Pa če izpostavim tiste, ki so na moji wish listi malenkost višje (ker so tako ali tako vsi zgoraj na moji wish listi hahah) so to že omenjena pincetka, šablone, tretma za obrvi in senčke za obrvi, ki so mi nekako ljubše.;) 

KATERI IZDELEK PA JE TEBI NAJBOLJ "ZADIŠAL"?;)

Upam da ti je objavica všeč, vesela pa bom tudi kakšnega tvojega komentarja.;)

Hvala za branje, 
Laura♥