ponedeljek, 21. december 2015

Ena boljših maskar - Deborah 24 Ore Absolute volume


Že dolgo je tega, ko sem nazadnje kupila kakšno maskaro, ker jih med poletjem niti nisem toliko uporabljala. Ko sem prejšnji teden v dm-u kupovala stvari za nagradni igro sem kupila dve tekoči šminki znamke Deborah Milano in ne nebom lagala, seveda sem videla pripis da ob nakupu te tekoče šminke dobiš gratis maskaro Deborah Milano 24 Ore Absolute volume. (pač padam na take ponudbe;) hja kdo pa ne). Sprva sem bila malenkost skeptična glede maskare, ampak po priporočilu prijateljice že vsaj leto nazaj, sem upala da bo delovala. Ker sem prišla domov pozno, je seveda nisem preizkusila takoj (mi jo je bilo škoda uporabiti za 5 minut:)), sem jo pa zato takoj naslednji dan. 

Rezultati so naslednji:


Ko sem videla kako lepo razpre in razčeše moje trepalnice glede mojo prejšnjo essence-ovo, ki mi jih je smo že bolj zlepila skupaj, sem vedela da je to ta, ki jo tako obubožano iščem. Maskara je res črne barve in trepalnice zelo lepo poudari. Trepke lepo razpre in jih toliko ne lepi skupaj, kot je to značilno za nekatere oz. kar večino maskar. Prijetno presenečena sem bila tudi nad volumnom, saj so moje trepalnice čisto nevidne in brez volumna. Ker tale maskara ni vodoodporna, tudi na privihanih trepalnicah ni dolgo zdržala, trepke so spet postale ravne, kar je ena izmed negativnih lastnosti. Poleg tega se hitro razmaže in ob koncu dneva sem okoli oči cela črna, pri prejšnjih nisem bila niti toliko navajena na to.

Uporabljam jo vsak dan in je del mojega dnevnega ličenja od takrat ko sem jo kupila, ker enostavno da mojim trepalnicam nekaj, kar jim prejšnje niso. Že v samem naslovu oz. imenu maskare omenijo da naj bi zdržala na očeh do 24 ur, kar bi jaz potrdila, saj zdrži z mojim napornim dnevom cel dan (od pol šestih zjutraj do pol desetih zvečer).


Nekaj o čemer mislim da je tudi vredno govoriti oz. omeniti pri tej maskari je koliko plasti naj bi na oči nanesli. Sama nanesem 1 plast, ker mi je čisto dovolj in nočem izpasti preveč umetno, ker sem vseeno pristaš da v šoli nosiš čim manj pudra in maskare, sploh pa ne kakšnega senčenja obraza in podobnih zadev, ker saj imaš čas še celo življenje se "rihtat" za službo in podobno. Tako da1 plast je meni čisto dovolj, pa še to samo na zgornjih trepkah. Glede dveh plasti pa lahko povem da bolj zlepi trepalnice skupaj, sicer da volumen to sigurno, ampak enostavno me toliko ne prepriča. Sicer pa sama veš koliko približno ti paše plasti na očeh, pri tem pa upam da ti je zgornja ponazoritev v pomoč;) Do zdaj se mi ni še nikoli zgodilo da bi se mi maskara razmazala, zato spada med moje top beauty nujno potrebne izdelke za vsakodnevni makeup.

Hja, maskara me je res prepričala, čeprav ima svoje slabosti kot vsak izdelek le da je več pozitivnih stvari kot negativnih:

POZITIVNE:

- Maskara zdrži na očeh cel dan, vsak naporen delovnik
- Trepalnice lepo razčeše in jim da volumen
- Že ob 1 plasti da trepalnicam volumen

NEGATIVNE:

- Ob 2. plasti trepalnice bolj ko ne zlepi skupaj
- Ni vodoodporna zato ne zadrži privihanih trpalnic

Upam, da ti je tale objava vsaj malo pomagala pri iskanju maskare.

Imaš slučajno ti tole maskaro? Kako si zadovoljna z njo?


Želim ti vse dobro,

Laura