nedelja, 20. september 2015

SCHWARZKOPF BC OIL MIRCLE SHAMPOO&TREATMENT

Pred dnevi sem prosila Schwarzkopf Slovenija ali bi mi lahko poslali testerčeke za šampon, ki bi pomagal razcepljenim konicam vendar za tale šampon ni bil na voljo testerčka, zato so mi poslali testerčke za zelo dobre šampone in za tretma po šamponiranju. Moram priznati da sem bila zelo skeptična glede uporabe tretmaja, predvsem ker ga nikoli prej nisem uporabljala, ampak po uporabi so bile moje skrbi odveč:)
Testerček sem dobila v klasični obliki oziroma v plastični vrečkici, je malce večja kot klasični testerčki in so tudi lepo potiskani in sodobno oblikovani. Tester treba zgoraj odrezati v njem pa se nahaja prozorno-oranžna tekočina oz. šampon in je res privlačen, kot da bi ga dobila v salonu. V navodilih je bilo navedeno da naj ga nanesem na mokre lase kar sem tudi naredila. Šampon se zelo lepo speni kar obožujem hehe;) Nato sem šampon zelo dobro sprala z las in že takrat sem videla da se lasje lepo svetijo in so dobili tisti sijaj, ki ga obljubljajo. Nato sem lase dobro posušila z brisačo, kot je zapisano v navodilih za tretma, nato pa sem na lase lepo vmasirala tretma, ki zelo lepo diši in je malenkost čuden (verjetno, ker nisem prej uporabljala tega prej). Je svetlo roza barve in je zelo podoben kremi, vendar se ne peni. Na laseh sem ga pustila 5-10 minut in takrat sem ves tretma zelo dobro izprala. Nato sem lase pustila da se posušijo oz. sem jih posušila z brisačo nato pa razčesala.
Rezultati:
Moji lasje so bili po teh korakih lepo mehki in sijoči, skoraj kot tisti iz reklam:) Glede konic, mislim da nimam več tako razcepljenih konic, vendar jih je še vedno ogromno;( Torej balzam bi priporočala vsem, ki si želite več sijaja na laseh in mehkejše lase. Ga bom kupila? Verjetno ga bom, za zdaj pa bom še preizkusila izdelke AlpStories (sledila bo tudi objava) in bom videla kako se bodo tisti obnesli pa napišem povratno informacijo.

Poleg zgoraj omenjenih in opisanih testerjev so mi poslali še testerje za pobarvane lase (na zgornji sliki), vendar sama nimam pobarvanih las zato sem se odločila da jih podarim. Vse kar moraš narediti je da všečkaš mojo facebook stran (link je čisto zgoraj v desnem kotu) in v komentar napisati kateri šampon za lase uporabljaš in kako si zadovoljna z njim. Kot lahko vidite bom podarila kar dva kompletka za pobarvane lase tako da se splača sodelovati. :)

Hvala da me spremljaš,
Laura :)