nedelja, 20. september 2015

Essence Gel lakMoj najljubši odtenek laka za nohte je vsekakor rdeča. Danes vam predstavljam Essence The Gel Nail Polish v odtenku 16 Fame Fatal. Nekako mi je ta odtenek najljubši, zato vam predstavljam tale odtenek.

Sama embalaža je nekako že tradicionalna in značilna za Essence in mi je res zelo všeč, ker je nekako oblikovana na sodoben način. Tile lakci so bili vedno na moji wishlisti in hvalabogu so zdaj pri meni. :)
Najprej bi morala na nohte namazati podlak, vendar ga še nisem dobila in upam da ga dobim. Čopič je rahlo prirezan in mi omogoča lepši nanos. Sam lak je gost, kar me je res presenetilo. Da sem noht dobro prekrila sem potrebovala 2-3 nanose, kar ni niti tako dosti. Sam lak se zelo lepo porazdeli po nanosu. Laka nisem uporabljala z nadlakom in mi je lak tako zdržal 2 dni brez poškodb po dveh dneh pa se je lak na nohtkih začel zavihati in sem ga lahko z lahkoto odstranila. Upam da bom v kakšni drogeriji še lahko našla kakšen podlak od Essenca, ker me res zanima kako bi se lak obdržal s podlakom in nadlakom.
Tale lakec mi je res všeč po teksturi in po barvi, skratka vse razen obstojnosti brez podlaka in nadlaka mi je všeč.

Kaj pa ti, si že preizkusila tele lake? 

Hvala ker me spremljaš,
Laura