nedelja, 20. september 2015

Maybelline New York Colorama lipgloss

Mislim da je čas da se malenkost odolžim za mojo neaktivnost, razlog pa je privajanje na novo šolo in vse ostalo tako da bodo objave redke ampak ko bom lahko bom objavila kaj;). Prejšnji teden sem šla v Tuš drogerijo in seveda nisem odšla praznih rok, med drugim tudi z Colorama rdečim lipglosskom;) Dobila sem ga ob nakupu Maybelline Electro Lip Balma (še sledi objava) in je res super ker sem privarčevala verjetno malo več kot samo kakšen everček ;)

Sama embalaža je zelo priročna saj je majhna v njej pa se nahaja kar zadovoljiva količina glossa (5 ml), če seveda upoštevamo dejstvo da ga ne nanšam vsak dan in da ga menjavam in kombiniram. Torej tubica z glossom je res majhna cca 10 cm in se jo spravi v dejansko vsako torbico kar mi je ZELO všeč saj ne maram vlačiti velikih torbic kadarkoli ko se kam odpravljam;). 

Palčka za nanašanje glossa je rahlo prirezana kar omogoča lažje nanašanje na ustnice, z njo pa zajamem kar dosti količine če seveda spet primerjam palčko z velikostjo tubice. Da sem prekrila naravno barvo ustnic sem rabila 2 nanosa v skrajnem primeru 3, kar me je res presenetilo, sploh pa ker sem prvič preizkušala Maybelline gloss. Že po prvem nanosu mi je barva lepo obarvala ustnice in je izpadla lepa rdeča, z 2. nanosom sem barvo samo še nadgradila in je postala malenkost bolj intezivna in iztopajoča - vsekakor jo priporočam tistim, ki imate rade iztopajoče barve na ustnicah;)Na začetku moram povedati da gloss omamnooo diši po jagodah in tale vonj naravnost obožujem kar me še bolj prepriča. :)Sama barva je lepa rdeča z bleščicami in se ne lepi kar je super, obenem pa daje ustnicam sijaj in mehek občutek na ustnicah. Barva je lepo pigmentirana in se lepo nanaša kar sem že podrobneje opisala. Kar se tiče pa obstojnosti je pa res super, na ustnicah mi je svilnat mehak občutek glossa obstal 3 ure tudi barva je ostala skoraj isto pigmentirana oz. obstojna. Verjetno bi mi obstal na ustnicah še več časa ampak sem se vmes posladkala s krofi in se mi je sladkor zlepil na glossek:/ Sicer pa je bil krof zelo okusen hehe;)  Kasneje se je še videla barva glossa vendar glossa oz. mazljivost, mehkost nisem več čutila. Lip gloss ne izsušuje ustnic kot nekateri ostali glossi ki jih imam v "zbirki".
Na slikci lahko vidiš kako je na ustnicah izgledal lip gloss pred in po 3 urah (pred krofom seveda:)).

Upam da ti je objava všeč, če te pa karkoli zanima pa kar vprašaj;)

Thank you for reading,
Laura:)♥