nedelja, 20. september 2015

Essence stay natural korektor

Danes vam predstavljam še čisto nov Essence Stay Natural korektor v odtenku 03. Tale korektorček je predvsem za naravne looke in poudarja naravno lepoto. Za daljši opis beri dalje. ;)

Korektor se da kupiti v vseh bolje založenih drogerijah, jaz sem ga prvič kupila v Tuš drogeriji, zdaj ponovno pa v Dm-u. Dobila sem ga za 2,19€ kar je izredno poceni.  Korektor je v priročni malo daljši tubici, kar je zelo priročno, saj gre praktično v vsako torbico in je primeren za vse popravke na poti, kar pa mi je zelo všeč. Sestavlja ga pokrovček, majhen čopič za nanašanje in pa vrtljiv zgornji del - s tem delom ki ga obračamo dobimo produkt na čopič. Tale način odpiranja mi ni všeč, saj sem porabila veliko časa da sem ga odprla in res ni priročno, sama pa za en nanos potrebujem od 2-3 vrtljaje. Na spodnji sliki lahko vidiš kako izgleda čopič pred in po odprtju.
Zdaj pa k sami formuli. Na obrazu se mi pogosto pojavijo mozoljčki in sem iskala res dobro prekriven korektor, ki bi jih lepo prekril. Že sam naslov STAY NATURAL pove, da nepravilnosti ne prekrije čisto, kar mi je po eni strani všeč, saj se nagibam k naravnim lookom, po drugi strani pa me nepravilnosti motijo in bi jih res rada prekrila, zato o prekrivnosti ne morem povedati kaj dobrega, saj bi želela boljšo prekrivnost. Korektor mi ne prekrije popolnoma žile pod očmi. Primeren pa je vsekakor za mene, predvsem za šolo saj takrat nočem pretiravati z makeupom.
Barva mi zelo ustreza obstajajo pa še 3 barve v 01, 02 in 04 odtenkih, sama pa imam 03 odtenek in je primeren za srednje svetlo barvo polti. Dobro pri tej kolekciji je da imajo korektorje v dokaj svetlih barvah in primerne za kar nekaj svetlejših polti. Na žalost pa ni na voljo korektorjev v temnejših barvah. 
Še ena slabost je, da se hitro porabi, sama sem ga porabila v mescu in pol. Torej korektor priporočam vsem, ki ste še v šoli, kot jaz, pa tudi vsem ki imate rajši malce nežnejše looke - naravne - za vse ostale pa ga nikakor ne priporočam, saj ne nudi popolnega prekrivanja. Za to kar dobiš v tubici bi rekla da je cena čisto primerna in dostopna vsaki. 

Kaj pa ti si ga že preizkusila? Kako se obnese pri tebi? Kateri korektor uporabljaš? Kakšno objavo si želiš videti na blogu? Vesela bom vseh tvojih komentarjev, mnenj, predlogov.


Hvalaa da me spremljaš;)
Laura